״השקנו את המשחק מוקדם מידי, מבטיחים לנסות ולתקן״
חודשיים בלבד חלפו מאז השקתו המלאה של Splitgate 2, ומאז ועד לרגע המשחק מצוי בקשיים של ממש ובמאבק תמידי על קיומו. מעבר לעובדה שהמשחק התקבל בביקורות בינוניות ואפילו שליליות מצד השחקנים, גם כמות השחקנים שלו נחתכה ביותר מ-90%, כשהשיא של המשחק לפי אתר SteamDB היה באיזור השקתו, אז פקדו אותו קרוב ל-26 אלף שחקנים בו זמנית - נכון לרגע כתיבת שורות אלה משחקים במשחק פחות מ-500 שחקנים, ושיא השחקנים הממוצע שפוקד את המשחק בכל יום בו זמנית הינו קרוב ל-2,000 שחקנים בלבד.
הסטודיו שמאחורי המשחק, Studio 1047, פרסם בעמוד ה-Steam הרשמי של המשחק פוסט עדכון בו צוין ש-Splitgate 2 יחזור לבטא בקרוב, ושהמטרה העיקרית כרגע היא לתקן את כל מה שצריך כדי שהמשחק ״יחזור לגדולתו״. לפי הפוסט התיקונים והשיפוצים שלו צפויים להימשך לפחות עד תחילת השנה הבאה. הסטודיו ציון בנוסף שחלק מהתיקונים יכללו שינוי כללי של מערכת ההתקדמות במשחק, הוספה של פורטלים נוספים לכל מפה ועדכון של מערכות המונטיזציה של המשחק בהתאם לפידבקים מהשחקנים. הסטודיו ציין שהמשחק יישאר שחיק לחלוטין לאורך כל תקופת התיקונים הצפויה לו, ושהוא עדיין צפוי לקבל עדכוני תוכן כפי שהיה מתוכנן במקור. הסטודיו התנצל על מצבו הנוכחי של המשחק ושהוא הושק מוקדם מידי, זאת לצד ההודאה שהיו כמה פיצ׳רים שפותחו במהירות על-מנת להספיק לחלון ההשקה המתוכנן, דבר שהביא לתוצר סופי באיכות ירודה מזו שכיוונו אליה. לסיום הודיע הסטודיו על סבב קיצוצים במסגרתו יפוטרו עובדים כחלק מתהליך ההתייעלות של הסטודיו, ושבנוסף לכך תופסק התמיכה בשרתים של Splitgate המקורי בחודש הבא - נכון לרגע כתיבת שורות אלה משחקים בו בממוצע פחות מ-200 אנשים ביום.
מה דעתכם על הנפילה המטאורית של Splitgate 2? האם ישנו סיכוי שהמשחק יצליח לזכות לאהבה מחודשת לאחר שיתוקן? ספרו לנו בתגובות למטה!
*רוצים לקבל את כל החדשות החמות ישר לנייד? הצטרפו לערוץ הטלגרם של Vgames!*

רועי האן - כתב תוכן
משחק על: PC, PS5, Nintendo Switch, Steam Deck, 3DS, Quest 2
בחיים לא תנצחו אותי ב: קרב קוויקסקופ במפה Rust של MW2 המקורי
המשחק שהגדיר לי את הילדות: Metal Gear Solid 3
כשאני לא משחק אני: מרכיב איזה מחשב כנראה
מסר לעולם: צב ים זה צב עם פיצ׳ר
תגובות
1
| פורסם ע"י