מצאנו לנו תוכניות לסוף השבוע
אנחנו עוקבים אחרי הפיתוח של Splitgate 2 כבר כמעט שנה מאז ההכרזה עליו ביולי האחרון. בזמן שמעבר מאז ההכרזה הספקתי לנסות את המשחק ב-Gamescom ולראיין את מנכ״ל הסטודיו ולהשתתף בכמה סבבי אלפא סגורים וקצרים שכל אחד מהם הציג אספקט שונה של המשחק. עכשיו אנחנו מקבלים את ההכרזה כי Splitgate 2 סיים את סבבי האלפא שלו והוא יוצא לבטא פתוחה שזמינה להורדה בחינם כבר עכשיו.
כאמור, הבטא הפתוחה של Splitgate 2 זמינה כבר עכשיו לקונסולות הדור הנוכחי והמחשב כשלדברי הצוות היא תמשך לאורך הקיץ עד להשקה המלאה של המשחק. למרות שאפשר לראות באופן מיידי שרמת הבשלות של הבטא היא גבוהה, צוות הפיתוח דאג לעדכן שהיא לא כוללת את כל התוכן שיהיה זמין במשחק המלא כמו למשל Splitfam שכרגע עוד לא ידוע מה זה בדיוק. יחד עם זאת, הבטא כן מביאה איתה תוספות רבות שלא ראינו בעבר שהמרכזית בהן היא The Lab שזאת מערכת יצירת מפות שמובנת במשחק כשהיא לוקחת השראה מ-Halo Forge ו-Unreal Engine. בזכות The Lab שחקנים יוכלו ליצור מפות כפי שהם רוצים משכבות בסיס מוכנות (או לא) ולשחק בהן ממגוון מצבי המשחק השונים שזמינים ב-Splitgate 2.
יחד עם The Lab אנחנו מקבלים הכרזה שמצב המשחק האהוב Takedown חוזר ויהיה זמין למשחק בבטא בארבע מפות סימולציה חדשות לגמרי. מעבר לארבע שזמינות כבר עכשיו, הצוות הודיע כי מפות חדשות יצטרפו בעונות התוכן של המשחק. לצד אלה הבטא כוללת הרבה מאוד תוכן כמו נשקים חדשים, שתי מפות ארינה חדשות, מצבי משחק של 24 שחקנים, פריטים קוסמיים, בטא באטל-פאס ועוד. את הפירוט המלא אפשר לקרוא בבלוג של המשחק כאן.
כאמור, הבטא זמינה כבר עכשיו בחינם והתוכן שצברתם במהלכה ימשיך איתכם גם למשחק המלא כאשר הוא יושק במועד מאוחר יותר הקיץ.
מה דעתכם על Splitgate 2? תנסו את הבטא שלו? ספרו לנו בתגובות!
*רוצים לקבל את כל החדשות החמות ישר לנייד? הצטרפו לערוץ הטלגרם של Vgames!*

רועי באלוה - עורך תוכן
משחק על: PC, PS5, Xbox Series S
בחיים לא תנצחו אותי במשחקי: FPS ומשחקי Co-Op
המשחק שהגדיר לי את הילדות: Jazz Jackrabbit 2
כשאני לא משחק אני: כנראה שובר או מרכיב משהו
מסר לעולם: כל מה שעשיתי זה ניסיתי לחסוך טיפה לפנסיה
תגובות
1
| פורסם ע"י