הרשמה

E3: הפחד משפעת החזירים מתפשט

שפעת החזירים ב- E3: קאפקום מבטלת דמו, Square-Enix מצמצמת נוכחות

חברת קאפקום הודיעה שדמו של Dead Rising 2, משחק ההמשך למשחק הזומבים המצליח, לא יוצג ב-E3, והסיבה? חשש מסיכון מעצבי המשחק אשר עלולים להיחשף לשפעת החזירים שפרצה במקסיקו והתפשטה במידה כזו או אחרת למדינות מסוימות בעולם.

עדיין, הנחייה זו מתייחסת להזמנה מראש של תורות לדמואים אישיים, לכן אין זה אומר שהמשחק לא ייראה בצורה כזו או אחרת בתערוכה, כך שציידי הזומבים הוותיקים עדיין יכולים לקוות.

קאפקום היא לא החברה היפנית היחידה שמפגינה היסטריה משפעת החזירים. גם Koei ו- Square-Enix יצמצמו את הנוכחות המתוכננת שלהן למספר קטן של מנהלים ומפתחים. נקווה שזה לא ימנע מ- Final Fantasy XIII על כל גרסאותיו ומהמשחק החדש והמסתורי של החברה להיות מוצגים בתערוכה.

תערוכת E3 תתקיים השנה ב-2-4 ביוני, בה כל החברות, גדולות כקטנות, תצגנה את כל התכנים שלהם לתקופה הקרובה ומעבר אליה, חלקם יהיו תכנים שאנו מכירים בקיומם חודשים, אך זו גם תהיה הבמה להכרזות חדשות ומרגשות.


מצטערים, חבר'ה, ל-E3 אתם כבר לא מוזמנים

מקור: IGN וקוטאקו

תגובות

תצוגה מקדימה
הסתר | הצג תצוגה מקדימה
טוען...
  1. 1

    08:59 22.05.2009 | Han Han (אורח)

    טוב, היפנים אולי הכי היפוכונדרים, אבל תסתכל על זה כך. אם תסתכל בשיאי גינס, בבירור תראה שהאנשים שחיים הכי הרבה זמן בעולם הם יפניים. (סושי FTW)

  2. 2

    09:01 22.05.2009 |

    דן סושי זה מגעיל רצח

  3. 3

    09:25 22.05.2009 | JinxTZ JinxTZ

    החזיר השמאלי מה זה חמוד ^^

  4. 4

    09:46 22.05.2009 | יובל בירב יובל בירב

    ל- 2:
    סושי זה מגעיל? איפה אתה חי? סושי איכותי זה טעים קצוות. רק שבסושי יש הבדל משמעותי בין סושי איכותי באמת לבין סושי קצת פחות איכותי. כנראה שאף פעם לא טעמת סושי איכותי באמת.

  5. 5

    10:50 22.05.2009 | רונן יצחק רונן יצחק

    עכשיו לפחות יהיה לנו תירוץ אמתי במקרה שהתצוגה של נינטנדו תהיה מחורבנת גם הפעם.

    לרועי (3): להכיר לך אותו?

    וגם לטעמי סושי הוא מעדן (איך הגענו לנושא הזה כאן?). ההבדל הוא, למעשה, תלוי בטריות הדג ובאופן הכנת האורז (סוג האורז, אופן בישולו, ויחס בין החומץ אורז לאורז).אבל זה יכול להיות הסושי הכי מוצלח, עדיין לא כל אחד אוהב אצה ודג נא.

  6. 6

    11:34 22.05.2009 | יובל בירב יובל בירב

    האורז זה החלק הכי חשוב והכי קשה בסושי- בנוסף למה שאמרת, גם איכות מי הבישול, איכות החומץ וכולי משפיעים מאוד על התוצאה הסופית.

  7. 7

    12:01 22.05.2009 | shgadlic shgadlic

    ושיהיה קיקומן

  8. 8

    12:02 22.05.2009 | Nimiauredhel Nimiauredhel

    רונן, יובל - אל תשכחו רוטב סויה.

  9. 9

    12:05 22.05.2009 | DarkRay DarkRay

    אני חושב שחייבים להכניס אבוקדו לכלל סוג של סושי, זה מוסיף הרבה טעם. וגם וואסבי אבל במידה, אולי גודל של צנובר לכל 20 מ"ל רוטב סויה, וגם טריאקי זה לא רע, אה כן וגם כאלה רסיסי טמפורה קריספיים למעלה.

  10. 10

    13:17 22.05.2009 | JoNNyJuN JoNNyJuN

    אני לא יודע מה איתכם, אבל אני פשוט מת על ווסאבי...
    פעם אכלתי סנדוויץ' סושי (ואחד גדול) שכל הצד שלו מכוסה בשכבה של כמה מ"מ של וואסבי... זה היה פשוט אלוהי, מצד אחד מתתי מכאב והתחלתי כמעט לבכות אבל הטעם היה מצויין

    ובקשר לנושא:
    PIGS FLU SUCKS

  11. 11

    15:18 22.05.2009 | רונן יצחק רונן יצחק

    וואו, כמה מגיבים רעבים.

    למיקי (8): מה "אל תשכחו"? לא זכור לי שהזמנתי אותך לארוחה :-)

    אבל אם אתה מתעקש, בוא. יש פוטוצ'יני בולונז. סושי בפעם הבאה, גזלן.

  12. 12

    16:33 22.05.2009 | Blue blur Blue blur

    רונן,מיקי ויובל,אולי די לדבר על אוכל,רק אכלתי ואתם רוצים לגרום לרעוב עוד!

  13. 13

    16:33 22.05.2009 | Mur'gul Mur'gul

    אין כל כך מה לקנא בתוחלת החיים של היפנים, כי תוחלת החיים בישראל לא נמוכה בהרבה (למעשה אנחנו במקום השמיני). אבל בסושי שלהם לעומת מה שיש פה ברוב המסעדות בארץ דווקא אפשר לקנא... (ואם הם היו שומעים שבארץ יש מקומות שמגישים סושי עם כבד אווז הם היו עושים חרקירי)

    גם לגבי E3 אין מה לדאוג: לכל החברות יש גם ככה סניפים אמריקאים ועובדים שיאלצו לתגבר את התערוכה במקום היפנים שלא מגיעים. אולי ככה גם יהיה יותר פשוט להבין את האנגלית שלהם בהדגמות...

  14. 14

    16:47 22.05.2009 | Tamirrr Tamirrr

    עשיתם לי באמת חשק לסושי והיום יום שישי ככה שזה מתאים! ועוד במיוחד אחרי שהיום היה לי מבחן במתמטיקה ואני שמח שזה נגמר.

  15. 15

    20:36 22.05.2009 | ArchPsion ArchPsion

    סושי = דג חי, אורז קר, הכל עטוף באצות (!) ושישיה (קטנה ולא משביעה) באה במחיר של המבורגר עסיסי וטעים פי מיליון.
    הבחירה ברורה...
    בא לי המבורגר עכשיו...

  16. 16

    21:59 22.05.2009 | דודידו דודידו (אורח)

    לדעתי זה סתם תירוץ לכך שהם פשוט לא מספיקים לסיים את כל מה שתכננו לתערוכה...

    מעבר לכך, סושי ניתן לטחון בכמויות.

  17. 17

    23:31 22.05.2009 | Armati Armati

    אין VGAMES זה המקום היחיד שתמצא אנשים מדברים על סושי בכתבה על שפעת החזירים...

    יואו בגללכם בא לי עכשיו סושי רצח

    ולנושא סושי זה טעים אעש

  18. 18

    00:45 23.05.2009 | מרווין מרווין (אורח)

    סושי3>

  19. 19

    02:20 23.05.2009 | רונן יצחק רונן יצחק

    אדם מבחוץ שיקרא את התגובות, ורק אח"כ את הידיעה, יקבל את השוק של החיים.

  20. 20

    10:49 23.05.2009 | יוסי אבוקסיס יוסי אבוקסיס (אורח)

    סושי זה בינוני מאוד וגם די יקר אני נשאר עם מקדונלדס :)

  21. 21

    13:15 23.05.2009 | שגיאת כתיב שגיאת כתיב (אורח)

    תורות צריך להיות תורים

  22. 22

    14:15 23.05.2009 | jacoby308 jacoby308 (אורח)

    לא חשוב שכבר ביטלו את ההגדרה של שפעת החזירים כמגיפה, ואמרו שהיא יותר חלשה משפעת רגילה, אנשים עדיין בהיסטריה.

  23. 23

    17:21 23.05.2009 | RoiMaKaYeS RoiMaKaYeS

    איכככססדזיוןשיכשןויכשו אני שונא שוסי סושי* זה דג מסריח שדדפו לו בתחת אורז אצות ורוטב סויה
    ורציני הפורום הזה מדרר והכל בגלל שפתחתם פורום קומבאט ארמס ואני לא צוחק

  24. 24

       | פורסם ע"י