הרימייקים הבאים בסדרת המשחקים הפופולריים ככל הנראה יענו על דרישות של לא מעט אנשים בקהל המעריצים של הסדרה
בזמן ש-Gamescom ONL, המופע המרכזי הבא בקיץ הקרוב ממש קרוב אלינו ויגיע עוד פחות משבוע, קיבלנו אתמול סדרת הדלפות יחסית מרשימה בנוגע לפרטים שונים של המשחק הבא בסדרת משחקי האימה האהובים Resident Evil. אבל בזמן שאנחנו מחכים למשחק הראשי הבא, חלקנו כנראה כבר תוהים בנוגע לרימייק הבא בסדרה, ובזמן שדעות שונות בנוגע לרימייק עבור המשחק החמישי בסדרה הסתובבו עוד מוקדם יותר במהלך השנה שעברה, התשובה הנכונה בנוגע למה הרימייק, או אפילו רימייקים, הבאים עומדת להיות שונה מהמצופה.
המדליף הותיק Dusk Golem חוזר עם עוד פריט מידע מעניין בנוגע לרימייקים הבאים בסדרת Resident Evil וחושף שהם עומדים להיות רימייקים של Resident Evil 0, הפריקוול של Resident Evil הראשון שעוקב אחרי מסע ההשרדות של רבקה צ'יימברס (Rebecca Chambers) ובילי כואן (Billy Coen) במתקן אימונים לעובדים חדשים של ארגון אמברלה (Umbrella) ונתן לשחקנים להחליף בין הדמויות על מנת לפתור פאזלים שונים. המשחק השני שעתיד לקבל רימייק לפי ההדלפה הוא Resident Evil: Code Veronica שמתרחש כ-3 חודשים אחרי האירועים של Resident Evil 2 ו-3 ועוקב אחרי קלייר (Claire) וכריס (Chris) כאשר הם מנסים לשרוד התפרצות נוספת של ה-T Virus בכלא על אי מרוחק באוקיינוס הדרומי.
הרימייקים המדוברים עתידים לצאת ככל הנראה בין השנים 2027 ו-2028 אחרי דחיות פנימיות שונות של הרימייקים האלה בשנים האחרונות, אבל לא ידוע עדיין מתי ההכרזות עליהן יגיעו. סביר להניח שזה כבר יקרה יותר קרוב ליציאה שלהם באירועי הקיץ של השנה הבאה. מה דעתכם על הידיעה? מוכנים לקבל רימייקים חדשים למשחקים הישנים? מוזמנים לשתף אותנו בתגובות!
*רוצים לקבל את כל החדשות החמות ישר לנייד? הצטרפו לערוץ הטלגרם של Vgames!*

אור יהודה סגל - כתב תוכן
משחק על: PC, Nintendo Switch, Ps4, PsVita (ושאר שאריות של דורות קודמים)
בחיים לא תנצחו אותי ב: PVE, אין מצב שתנצחו אותי!
המשחק שהגדיר לי את הילדות: Star Wars: Shadows Of The Empire
כשאני לא משחק אני: סטודנט להנדסה, צילום
מסר לעולם: UP, UP, DOWN, DOWN, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT, B, A, START
תגובות
1
| פורסם ע"י